ADN Conference Manager software

Software-ul Conference Manager permite managementul si configurarea cu mare usurinta a intregului sistem de conferinta ADN. Cu acest software puteti planifica si simula grafic diferite configuratii pe care le puteti salva si reutiliza.
Conference Manager poate rula in doua moduri:
1. utilizand software-ul pre-instalat in Unitatea Centrala ADN CU1. Pentru aceasta trebuie sa conectati un monitor, mouse si tastatura la conectorii specifici de pe Unitatea Centrala.
2. utilizand software-ul Conference Manager (livrat si pe CD) instalat pe un Windows PC. In acest caz trebuiesc integrate intr-o retea atat Unitatea Centrala ADN CU1 cat si PC-ul.

Facilitati:

- permite configurarea rapida a conferintei. Toti parametrii sistemului pot fi configurati dintr-un singur punct central
- permite adaptarea anumitor parametrii chiar in timpul desfasurarii conferintei, fara a o intrerupe
- se pot stabili modurile de lucru ale conferintei: Direct Access, Override si Request
- ofera o imagine de ansamblu sugestiva a desfasurarii conferintei. Dintr-o privire se poate vedea care microfoane sunt active, numele celor care vorbesc, care au cerut cuvantul si care tocmai si-au incheiat alocutiunea
- permite afisarea numelui delegatului care vorbeste in acel moment
- permite stabilirea unui anumit timp alocat interventiei delegatilor, cu limita intre 1 si 60 de minute
- permite un control direct asupra fiecarei console de conferinta. Printr-un simplu click de mouse puteti activa sau dezactiva oricare microfon.
- permite anularea unei situatii prezente (microfoane active, cereri de luare de cuvant) pentru reorientarea discutiilor
- se poate alcatui o vedere sinoptica a salii de conferinta, cu asezarea reala a delegatilor in sala, numele lor si atribuirea fiecaruia a unui simbol
- activarea si dezactivarea oricarui microfon printr-un simplu click de mouse
- configurarea tuturor parametrilor conferintei

Moduri de lucru:

Direct Access - daca limita de microfoane pornite simultan nu a fost atinsa, puteti vorbi imediat. Daca aceasta limita a fost deja atinsa, trebuie sa asteptati pana ce unul dintre oratorii activi termina de vorbit si sa mai apesati o data tasta Mic.
Override - in aceasta situatie limita de vorbitori se stabileste de catre Presedinte. Apasand tasta Mic se dezactiveaza automat microfonul delegatului care functioneaza de cel mai mult timp si se activeaza microfonul de la Unitatea dvs.
Request - pentru a semnala Presedintelui ca doriti sa interveniti in discutii trebuie sa apasati pe tasta Mic. Acesta poate sa va dea cuvantul prin activarea microfonului sau sa ignore acest lucru. Puteti renunta la aceasta cerere apasand inca o data tasta Mic.


Garantie: 24 luni.

Sistem ADN:
[ADN C1] [ADN D1] [ADN CU1] [Conference Manager software]

(Pagina anterioara)

Sennheiser ADN Conference Manager software
Sennheiser ADN Conference Manager software
clic pe poza pt. marire
 
Pentru preturi si configuratii va rugam sa ne contactati
 
 
Copyright 2005-2016© Video’S srl
Toate drepturile rezervate