Cum cumpar
 


Formular de comanda persoane fizice

Formular de comanda persoane juridice


Comanda se poate face si telefonic, apeland :


- 0356-110.001 (UPC)
- 0737-761.881 (Vodafone)

Pentru a face o comanda de pe site-ul nostru nu trebuie sa va inregistrati inainte.
Datele Dvs. personale ne sunt necesare doar in momentul in care doriti sa lansati o comanda, pentru a intocmi Factura, Garantia si documentul de transport (AWB) pentru firma de curierat rapid Fan Courier.

In cazul in care doriti sa comandati online un produs va rugam sa apasati pe simbolul:

Cumpara


Alegeti formularul de comanda corespunzator.
Modelul produsului nu se completeaza automat.
In continuare va rugam sa completati rubricile formularului:

Produsul Comandat:

Produs:

- se completeaza cu modelul produsului (ex. HD 558)

Cantitate:

- numarul de bucati solicitat

Date personale / Date Societate:
- se completeaza datele solicitate in rubricile afisate. Aceste date sunt necesare pentru a intocmi Factura, Garantia si AWB-ul (documentul de transport) firmei de curierat rapid Fan Courier.

Modalitate de transport:
- transportul se face doar prin firma de curierat rapid Fan Courier ce va livreaza coletul cu produsele comandate la adresa indicata de Dvs. (ex. acasa, servici, etc.). Costurile transportului sunt cele afisate in formular.

Modalitate de plata:
- din formular alegeti una din cele doua variante:

Plata ramburs
- se achita la curier in numerar contravaloarea comenzii Dvs. Aceasta suma de bani trebuie sa fie aceiasi cu suma comunicata de agentul nostru de vanzari in momentul confirmarii comenzii si cuprinde: valoarea produselor (afisata pe site), transport (15 Lei) si taxa de plata ramburs (5 Lei). Toate preturile contin TVA.
Aceste costuri sunt valabile doar in localitatile unde sunt reprezentante Fan Courier.
Lista completa a locatiilor Fan Courier o puteti descarca de aici (format PDF, 1.06 MB) de pe site-ul www.fancourier.ro.

Plata anticipata (transfer bancar)
- in acest caz veti primi de la noi, pe e-mail sau fax o Factura Proforma ce va contine contravaloarea produselor comandate la care se adauga doar taxa de transport (15 Lei, cu TVA inclus). Aceasta Factura Proforma se poate achita prin transfer bancar, mandat postal, numerar la un sediu de banca ING Bank, etc.
Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in contul Video’S srl. In cazul in care plata produselor nu se confirma in termen de 3 zile lucratoare de la emiterea facturii proforme, produsele vor fi deblocate si reintroduse in stoc.

Adresa de livrare:
- completati aceasta rubrica doar in cazul in care adresa de livrare este alta decat cea mentionata de Dvs. in rubrica similara de la Date personale / Date Societate (de exemplu: adresa de la servici, adresa altei persoane, etc.).

Daca aveti observatii sau precizari pentru aceasta comanda:
- treceti observatii referitoare la livrarea comenzii Dvs. (de exemplu: intervalul orar, data livrarii, detalii adresa, etc.) sau orice alte mentiuni

Dupa trimiterea acestui formular completat veti fi transferati automat pe pagina "Confirmare comanda" ce va avea textul:

“In cel mai scurt timp veti fi contactati pe e-mail sau telefonic pentru a ne confirma acceptarea costurilor finale privind expeditia (pret produse si transport) si a stabili ultimele detalii.”

 

(Pagina anterioara)

 
Copyright 2005-2016© Video’S srl
Toate drepturile rezervate