Garantie
 

 

Produsele sunt garantate pentru o perioada de 24 luni de la livrare. Sunt excluse din aceasta garantie accesoriile, bateriile sau acumulatoarele livrate cu produsul. Datorita caracteristicilor specifice acestea au o durata de utilizare mai mica ce depinde in mare masura de frecventa utilizarii.

Produsele comercializate prin intermediul www.video-s.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura si certificat de garantie. Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect, impreuna cu accesoriile aferente, insotit de descrierea scrisa a defectului reclamat precum si de documentele de achizitie - factura (copie) si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea in scris, in vederea ridicarii produsului, sau pana la predarea efectiva a produsului catre consumator.

Uzura normala mecanica a produselor nu face obiectul garantiei.
Garantia nu se acorda produselor sau componentelor in urmatoarele cazuri:
- depasirea parametrilor sau utilizarea abuziva ce determina deteriorarea sau avarierea
- interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate de Video'S
- produsul prezinta urme de lovituri sau zgarieturi, deteriorari termice sau plastice.
- produsul a fost supus unor variatii de tensiune.
- defecte sau functionari incorecte determinate de conditiile improprii ale mediului de utilizare, praf, umiditate excesiva, temperaturi ridicate, coroziune, etc.
- produsul prezinta urme de contact cu diverse lichide
Nu raspundem de eventualele probleme de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme.

Garantia se acorda numai clientilor nostri, in mod exclusiv produselor achizitionate de la firma noastra, noi nefiind in nici un caz raspunzatori in fata tertilor care vor fi achizitionat produsele comercializate de noi prin acestia.

In cazul solicitarii nejustificate de operatiuni de service ne rezervam dreptul de a imputa beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect. Costul manoperei va fi calculat pentru fiecare produs reclamat si este de 10 USD/ora (TVA inclus) la cursul zilei.

(Pagina anterioara)

 
Copyright 2005-2016© Video’S srl
Toate drepturile rezervate