Modalitati de plata si transport
 


Modalitati de plata
Plata pentru produsele solicitate se poate face :

a)
Plata ramburs, in numerar la livrare. Produsele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat rapid Fan Courier.
b)
Plata anticipata (transfer bancar). In acest caz vi se va emite o factura proforma pentru produsele comandate in baza careia trebuie sa faceti plata in avans in contul nostru. Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in contul Video’S srl. In cazul in care plata produselor nu se confirma in termen de 3 zile lucratoare de la emiterea facturii proforme, produsele vor fi deblocate si reintroduse in stoc.

Documente (facturi, chitante, garantii)
Produsele livrate vor fi intotdeauna insotite de Factura si Certificat de Garantie in original. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art. 155, alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.
In cazul expeditiilor cu plata ramburs, Factura si Certificatul de Garantie se vor afla in colet (sau in plicul autocolant cu documente de pe cutie) iar Chitanta se va emite de catre curier (Fan Courier) in numele S.C. Video'S S.R.L., la incasarea contravalorii produselor.

Livrarea
Costurile de transport sunt suportate de catre client.
Produsele se expediaza prin Fan Courier (curierat rapid) la adresa indicata (door-to-door).
Pe toata perioada transportului pana la livrare, coletul este insotit de documentul de transport al firmei de curierat rapid. Acesta se numeste AWB si contine toate datele necesare pentru livrare precum si un numar prin care se poate identifica traseul coletului pe toata perioada transportului si pana la livrare.

Comenzile primite pana la ora 13:00 se expediaza in aceeasi zi, daca se confirma telefonic sau prin e-mail, iar cele primite dupa ora 13:00 vor fi expediate in ziua urmatoare (sau prima zi lucratoare).
Pentru comenzile primite sambata sau duminica expedierea se va face luni. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expedierea coletelor se va face in prima zi lucratoare.

Video'S isi rezerva dreptul pentru produsele ce se aduc pe baza de comanda sa solicite achitarea unui avans de minim 50% din valoarea produsului pana la achitarea in totalitate in avans a produsului comandat.
Produsele se expediaza de la Depozitul central din Bucuresti.

Program: Luni - Vineri, intre orele 9.00 - 16.00.

Taxe transport
Fan Courier - curierat rapid cu livrare la adresa indicata.
- transport: 15 Lei (TVA inclus) taxa unica indiferent de greutate.
- taxa pt. plata ramburs: 5 Lei indiferent de valoarea produsului.

La valori mai mari de 1000 Lei (cu TVA inclus) nu se percep taxe de transport si ramburs pentru expeditiile catre localitatile aflate in reteaua Fan Courier.


Pentru localitatile aflate in afara retelei Fan Courier (transportatorul nu are sucursale sau puncte de lucru) se percepe un tarif suplimentar de 0.80 Lei+TVA pentru fiecare km, intr-un sens.

Toate produsele sunt asigurate automat pentru valoarea de 50 EUR+TVA. Pentru produsele cu valori mai mari de 50 EUR+TVA, la cererea clientului acestea se pot asigura conform tarifelor practicate de Fan Courier.

(Pagina anterioara)

 
Copyright 2005-2016© Video’S srl
Toate drepturile rezervate