Termeni si conditii
 


Compania care administreaza site-ul http://www.video-s.ro este S.C. Video'S S.R.L., numita in continuare Video'S, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/1110/2000 si avand C.I.F: RO8542945.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.video-s.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. Video'S isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.video-s.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Drepturile de autor
Continutul site-ului www.video-s.ro - texte, imagini, elemente grafice, logo-uri, baze de date - este proprietatea Video'S si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Video'S a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Video'S face permanent eforturi pentru a prezenta informatii corecte pe acest site. Acestea sunt preluate si prelucrate in exclusivitate de pe materialele furnizate de producatorul Sennheiser. Uneori este insa posibil ca sa apara erori de tehnoredactare sau traducere. Video'S nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Produsele sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Video'S oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Video'S de la acest client.

Politica de confidentialitate
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc. Informatiile furnizate catre Video'S sunt folosite exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor). Video'S garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Conform legilor in vigoare Video'S nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora si nu incurajaza spam-ul. Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

(Pagina anterioara)

 
Copyright 2005-2016© Video’S srl
Toate drepturile rezervate